Dr. Magyar Zoltán: Magasra tettük a lécet

Dr. Magyar Zoltán: Magasra tettük a lécet

Dr. Magyar Zoltán szerint a junior torna-világbajnoksággal Magyarország magasra tette a lécet. A Magyar Torna Szövetség elnöke elégedetten értékelt a sporttörténelmi világverseny után.

„Csak felsőfokon lehet beszélni a rendezésről. A nemzetközi delegációk mindegyike elégedetten utazott haza az első junior torna-világbajnokság után. A győriek a Magyar Torna Szövetség munkatársaival karöltve fantasztikus munkát végeztek. Nagyon örülök, hogy mi rendezhettük az első junior világbajnokságot a sportágban, és úgy gondolom, hogy magasra tettük a lécet. Mindenki, aki ezen a vb-n dolgozott kimagasló problémamegoldó képességről tett tanúbizonyságot. A megoldandó feladatokat gyorsan és hatékonyan végezte gyakorlatilag mindenki, és ne feledkezzünk meg a sajtócsapatról sem. A vb sikeres volt ebből a szempontból is, a nemzetközi televíziók kiszolgálásával, a tartalmas tudósításokkal.” – mondta a Magyar Torna Szövetség elnöke, akinek a nemzetközi szövetség első embere, Morinari Watanabe aranyplakettet adott át a kiváló rendezésért.

Ezt a plakettet megkapta Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere és Altorjai Sándor, a Magyar Torna Szövetség főtitkára is.

Kiemelt partnerek