Bizakodó a szakmai igazgató

Bizakodó a szakmai igazgató

A fiúk keretében szinte mindenkinek volt kisebb-nagyobb egészségügyi problémája, de jól haladnak a gyakorlatok tökéletesítésében. Puskás Jenő szakmai igazgató bizakodó az I. Junior Torna Világbajnokság előtt.

„Legutóbb a Diákolimpián indultak a srácok, a verseny lényege az volt, hogy ne csak edzéskörülmények között mutassanak be gyakorlatot, hanem éles körülmények közözött is lássuk, hogy hol tartanak a fiúk. Szinte mindenkinek vannak, vagy voltak kisebb problémái az elmúlt hetekben és ennek a tudatában elégedett vagyok a teljesítményekkel. Látszik az, hogy hol vannak hiányosságaink, kinek melyik szeren kell többet dolgoznia. Az új elemek beépítése jól halad, bizakodó vagyok.” – összegzett a világbajnokság sajtócsapatának Puskás Jenő.

A világbajnokság házigazdái és a szervezők hétfőn tartanak sajtótájékoztatót Győrben. A sportág történetében ez lesz az első junior torna-világbajnokság. A nemzetközi szövetség (FIG) magyar kezdeményezésre írta ki ezt a versenyt, amely mérföldkő lehet az ott elinduló junior korú tornászok fejlődésében. A vb június 27-én kezdődik és 30-áig tart.

Kiemelt partnerek